søndag den 31. oktober 2010

Et lille pip

Vi hygger os, fester og har det dejligt her i varme Perth, hvor temperaturen sniger sig op på en 30 grader i ny og næ.. I weekenden har vi været til Halloween-fest og for et par weekender siden var vi er smukke Mandurah på bådtur..


Et lille hurtigt pip fra to piger som glææææder sig til at skolen slutter om EN UGE!! Hurraaa..
Håber I har det godt derhjemme!

fredag den 22. oktober 2010

Endelig eksotiske billeder!!

Langt om længe kom billederne fra vores spring break i Thailand op på bloggen. Vi har haft travlt med uni og Perth siden vi kom hjem. Der er nu kun to ugers undervisning tilbage på Curtin University og derefter eksamen. Det er helt vildt så hurtigt tiden er gået, når vi ser tilbage på vores ophold her siden vi tog afsted i juli og til nu. Der har både været op- og nedture, men alligevel flyver tiden. Når vi er færdige med vores eksaminer, skal vi på roadtrip op langs Australiens vestkyst, hvilket vi glæder os meget til. Så der er stadig meget at opleve endnu.




Da vi ankom til vores hotel, hoppede vi stort set med det samme ned på Patong Beach for at dase i solen.

Der går mange strandsælgere rund og sælger en masse forskelligt. Her fik vi en aloe vera behandling af en sød dame.

Der var de smukkeste solnedgange, som vi kunne sidde og nyde fra strandrestauranterne..

Vi tog med en tuk tuk rundt og så forskellige steder på Phuket. Her satte han os af ved en elefant-stald, hvor vi besluttede os for at tage på en elefant-ridetur op ad et bjerg.
der var den sødeste elefantunge..
..og dens store mor, som vi skulle ride på..


Op ad bjerget så vi forkellige huse eller skure, som man næsten ikke kan forstå at folk kan bo i, men vores guide kendte flere af beboerne..
på bjergsiderne var der blandt andet bananpalmer og gummitræer, hvor man kunne se, at de tappede gummi i små skåle.

Smuk udsigt fra et udsigtspunkt

Bagefter tog vi tuk tuk'en videre til et stort tempel med mange forskellige flotte bygninger.




Og lige som vi gik og havde det sjovt, havde fået aftensmad og gratis drinks, gik vi ned og dansede til restaurantens live musik. Eftersom det lige havde regnet og dansegulvet var udendørs, var der rigtigt glat, hvilket gjorde glade, da vi nu kunne lave alverdens dansetrin.. troede vi.. I et moonwalk faldt Sofie og tog fra med sin hånd. Vi dansede naturligvis sangen ud, og Sofie bed smerten i sig til vi satte os ned og Sofie fandt ud af, at det gjorde ret ondt i håndleddet. Efter en halv times tid og en masse hjælp fra folk omkring, blev vi hentet af en ambulance og kørt til skadestuen, for at finde ud af, håndleddet var brækket, og Sofie kom i kørestol.
- do you have insurance? de skulle være sikre på, at Sofie havde forsikring, inden hun nu blev kørt til Bangkok Hospital i Phuket.

Vi fandt hurtigt ud af, hvorfor de var så vigtigt for dem at vide, om Sofie havde forskiring, for det hospital vi kom til, lignede nærmere et hotel. Der var lædermøbler og fladskærm, og hvis vi havde lyst skulle vi bare bestille roomservice.
Det hjælper altid lidt at snakke med mor..
Vi sov, det der var tilbage af natten, indtil Sofie fik at vide, at hun skulle opereres og i narkose. Operationen bestod dog i at sætte hånden rigtigt på plads - udefra, men hun var stadig under fuld narkose.
Heldigvis var der en masse godt i fjernesynet til Christina i mens..
Her har vi gerningsstedet, hvor Sofie brækkede håndleddet i et moonwalk..
Lækre frugtmarkeder, med en masse frugt som man ikke kender navnet på. Vi fandt ud af at en frugt der hedder Mangosten var rigtigt lækker.
I løbet af dagen blev poserne større og større

Super godt tilbud??!
Vi mødte nogle folk som vi festede med til den lyse morgen, hvor vi tog en svømmetur i det lækre varme vand på stranden. Sofie dog med armen over hovedet..

Næste dag tog vi en bådtur til Phi Phi øerne. En rigtigt smuk tur gennem det blå hav til store klippeblokke og strande.
Vi kom forbi en grotte som vist var blevet brugt af sømænd engang.. Det ligner også en scene fra Pirates of the Caribbean


Vi fodrede de smukke fisk med brød, Sofie kunne desværre ikke snorkle pga gipsen om armen, men i stedet sejlede Christina hende i en kajak ind til Monkey Beach - en strand med aber..
Årh!
..dem kunne vi også fodre med brød.




Eftersom vi var afsted i Thailands våd-sæsson, kunne vi ikke helt undgå de mørke skyer nogle gange, og nogle regnskyl.


en aften i byen kom Sofie op på scenen og gav den gas :)




Smuk solnedgang ved stranden


Dette billede er nødt til at pryde vores blog, eftersom vi kom til at give ca en tyver hver for at få det taget.. Og nej, det er ikke kvinder.

Vores sidste aften i byen, med flotte drinks.. vi elsker kokosnødsdrinks!

... Og buckets, altså en hel spand med drinks.. Her, en tønde med gin og tonic.. der er måske ikke noget at sige til, at vi havde en del tømmermænd i dagene efter..
Det var alt fra vores Thailand-eventyr, med kokosdrinks, farlige moonwalks, bytursafslutning i det varme hav, elefanter, aber, templer, tuk tuk og shemales..
Nu, tilbage til Australien - der kommer snart nye billeder..